UFBR heeft als grond onder de voeten: liefde voor weeskinderen en liefde voor de medemens. Zij zet verandering in gang om een weg te vinden van hart naar hart. Dromen worden in gang gezet, passies worden gedeeld, haar kracht, betrokkenheid, en positieve energie is enorm voelbaar. Bewonderend!

Met ziel en zaligheid wordt er gestreefd naar vrede, kleur, en harmonie in het leven. Met respect worden er harten verovert om het goede te realiseren, krachten te bundelen, groei en persoonlijke talenten aan te moedigen. Zij laat haar schijnwerpers vallen op hen die het meeste aandacht behoeven. Oprechte interesse, inspanning voor het mooie, enthousiasme voor het ontmoeten, samenzijn, netwerken, en voor mensen die dezelfde doelen nastreven zoals zij. Vol dankbaarheid komt zij elke dag tot vele nieuwe inzichten, en ontmoet ze vrijgevige mensen, met goedheid in hun hart. Mensen die zich inspannen en interesse tonen, puur om de kracht van het geven. Om de kleur van hoop verder te verspreiden. Omdat zij oog hebben voor de grootsheid van het kleine. Omdat integriteit, gevoelens van verbondenheid, verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid hen drijfveer is! Solidariteit inspireert en liefde beweegt het voort. Het hart van UFBR klopt voor een ieder met een ziel.Geschreven door: Fatima Acharki

Steun ons door een fysieke bijdragen,word UFBR’er. Of een financiële bijdrage door een eenmalige donatie of word donateur.